Ervaringen

“Bij Nathalie kan je terecht met al je vragen. Ze probeert je zo goed mogelijk uit te leggen wat het probleem is, zodat je volledig begrijpt wat er aan de hand is.”
Guido, 63 jaar

“Ik had na een migraine aanval een volledige uitval aan mijn linker lichaamshelft. Samen gingen we op zoek naar de best mogelijke behandeling in deze ongewone situatie. Nathalie bleef mij stimuleren met oefeningen zowel in de praktijk als thuis. Na 2 maanden kon ik mijn arm en been alweer bewegen! Nu een jaar later heeft ze zelfs een specifiek oefenprogramma voor in de fitness gemaakt dat mee is komen begeleiden. Ik ben blij dat ik zoveel steun krijg van haar. ”
Evelien, 20 jaar

“Als actieve oma ben ik graag bezig met mijn kleinkinderen, maar ga ik ook graag grote wandelingen maken. Toen dat niet meer mogelijk was omwille van een constante, zeurende pijn aan mijn heup, liet ik de moed wat zakken. Nathalie motiveerde mij om elke dag te oefenen en gradueel het wandelen terug op te bouwen. Nu ben ik actiever dan ooit en dat volledig pijnvrij!”
Annie, 66jaar

“Een val met de fiets. Het gevolg: een bekkenbreuk. Vermits fietsen mijn enige en favoriete hobby is, wou ik zo snel mogelijk terug kunnen fietsen. Door de goede oefeningen van Nathalie zat ik al snel terug op de hometrainer. Nu kan ik weer 100-150km fietsen samen met mijn clubvrienden.”
Ludo, 67 jaar

“Ik kwam bij Nathalie terecht omwille van een breuk in mijn elleboog. Ik werd super goed ontvangen en ze legde mij ook direct eerlijk uit dat ik een lange weg te gaan had. Na een controle werd beslist het resterende, slecht helende bot eruit te halen. Nathalie heeft deze operatie zelfs actief gevolgd! Dit laat zien hoe erg Nathalie in zit met haar patiënten. Ze volgt je door heel het traject. Nu kan ik mijn arm weer gebruiken zoals voordien.”
Marina, 57 jaar

“Ik lijd aan Rheumatoïde Arthritis in combinatie met artrose. Dit is goed onder controle te houden met medicatie, maar zorgt toch voor de nodige ongemakken. Ik heb een breed klachtenpatroon, maar ook hier kan Nathalie heel goed bij helpen. Je hebt ook altijd een leuke babbel met haar tijdens de therapie, waardoor je je volledig op je gemak voelt.”
Michelle, 62 jaar

“Een ongelukkige val bracht mij bij Nathalie. Een zware operatie aan mijn elleboog zorgde ervoor dat ik mijn arm amper nog kon bewegen. De manuele therapie heeft hier enorm vooruitgang in gebracht. Nathalie doet er werkelijk alles aan om je beweeglijkheid zo goed mogelijk te krijgen. Maar ze is ook heel eerlijk als dit moeilijk zal zijn. Die open- en eerlijkheid sieren haar. Ik voel mij op mijn gemak bij Nathalie, iets wat ik heel belangrijk vind”
Birthe, 22 jaar

“Na mijn heupprothese, zag ik de toekomst somber in. Ik had veel pijn en dacht nooit meer terug op mijn fiets te kunnen kruipen. Nathalie pepte mij helemaal op en verzekerde mij dat alles goed kwam. Ze spoorde mij aan om elke dag te oefenen. Na vier weken zat ik al terug op de hometrainer! Ik was gelukkiger dan ooit!”
Fons, 67 jaar

“Na een operatie omwille van een meniscusscheur, kwam ik bij Nathalie in behandeling. Ze gaf mij uitleg over hoe de operatie in zijn werk was gegaan en benadrukte het belang van oefenen om mijn knie terug sterk te maken. Vooral haar manuele therapie werkt goed voor mij. Mijn pijn is na 1 sessie volledig weg!”
Marie-Jeanne, 57 jaar

“Ik ben bij Nathalie terechtgekomen via mijn zoon. Zij had hem behandeld na een meniscusoperatie en het viel ons op hoe snel zijn mobiliteit verbeterde.
Nathalie behandelde niet alleen de knie maar keek ook verder naar bv zijn enkel en heup. Hierdoor keerde de klachten niet meer terug. Toen ik vorig jaar last kreeg van mijn rug, was de keuze voor een kinesist dan ook snel gemaakt. Ook bij mij had ze snel door waar het probleem vandaan kwam en binnen een paar behandelingen was ik klachtenvrij. Daarnaast is het fijn om te zien met hoeveel plezier zij haar werk doet. Ze is gewoon een topper in haar vak!”
Joyce, 53 jaar

“Een kinesist waar je altijd op kan rekenen. Zo zou ik Nathalie omschrijven.Ik heb regelmatig last van een verschot in mijn rug en kan dan altijd snel bij haar terecht. Als ik dan bij haar buiten komen, voel ik mij herboren. Daarnaast geeft ze ook gerichte oefeningen mee om de behandelingen te ondersteunen. Zo geraak ik steeds snel van de pijn af.”
Evelien, 32 jaar

“Een aantal jaren geleden kreeg ik de zware diagnose ‘Fibromyalgie’, een chronische ziekte. Dit was een zware klap voor mij. Hoe moest ik hiermee omgaan? Nathalie heeft me laten zien dat niemand perfect is en dat het belangrijk is om door te zetten. Zo sport ik nu 3x per week en heeft ze mij ook oefeningen voor thuis meegegeven. Op deze manier heb ik mijn ‘chronische ziekte’ volledig zelf in de hand. Ik ga nu eenmaal per maand voor behandeling en ik voel me top'”
Lotte, 27 jaar

“Door mijn job als hondenkapster heb ik vaak last van nekpijn. Het is een terugkerend probleem omwille van mijn moeilijke houding tijdens het werk. Maar dankzij de goede tips van Nathalie en mobiliserende oefeningen, kan ik de pijn nu zelf onder controle houden.”
Nathalie, 32 jaar

“Voor mijn werk ben ik elke dag actief bezig. Na meerdere ‘verschotten’ was ik het beu! Alweer thuis. Nathalie ontdekte dat mijn heup niet functioneerde zoals het hoorde en na een aantal onderzoeken was duidelijk dat een prothese nodig was. Na de operatie heeft ze mij top begeleid en nu kan ik mijn job, die ik met hart en ziel doe, terug naar behoren uitoefenen! Bedankt!”
Marc, 35 jaar

“Mijn schouder speelde mij al maanden parten. Ik dacht dat het vanzelf zou overgaan, maar het bleek een frozen shoulder te zijn. Nathalie gaf mij veel uitleg over het verloop van deze aandoening, zodat ik met de juiste verwachtingen de behandeling aanging. De combinatie van manuele therapie met een thuisoefenprogramma, brachten al snel vooruitgang. Mijn beweeglijkheid is nog niet 100%, maar ik kan terug pijnvrij werken en dat vind ik belangrijk. Bedankt Nathalie!”
Chantal, 54 jaar

“Op aanraden van een vriend belandde ik bij Nathalie. Ik had een tenniselleboog waarbij ik erg veel last had tijdens de fitness. Nathalie ontdekte echter dat het probleem in mijn pols zat. Door de beweeglijkheid in mijn pols te verbeteren, stond ik alweer snel in de fitness!”
Tibo, 22 jaar